BALIKESİR / KARESİ - Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKUL TANITIM SAYFAMIZ

OKUL TANITIM SAYFAMIZA HOŞ GELDİNİZ

Okulumuz; Fen Sosyal Bilimler Programı uygulayan, Sınavla öğenci alan proje okuludur. Ayrıca mahalli yerleştirme ile de öğrenci almaktadır.

Okulumuz; 24 derslikli olup, alanında uzman, yüksek lisanslı doktoralı öğretmenlerimizle eğitim öğretim  faaliyetlerimize devam etmektedir.

Okulumuz; geniş bir bahçeye sahip olup, halı saha, basketbol ve voleybol sahaları, kamelyalar mevcuttur.

Okulumuz; mesleki ve sportif  kültürel yarışmalarda bir çok derece elde etmiştir.

Başarılarımız: Ezan okuma yarışması Türkiye 3. lüğü, INEPO Çevre Olimpiyatları Türkiye 2. liği, Çeşitli spor dallarında il birinciliği, Mesleki yarışmalarda il 1. liğ bölge 2.liği

Okulumuzun Tanıtım Videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

icerikler/okul-tanitim-videomuz_8164159.html

Okulumuzun Tanıtım Sunusuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

icerikler/okul-tanitim-sunusu_2674792.html

Okulumuzun Tanıtım Afiş ve Broşürlerine  aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

icerikler/tanitim-afis-ve-brosurlerimiz_8245439.html

Okulumuzun Genel görünümünü içeren fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

icerikler/balikesir-anadolu-imam-hatip-lisesi_3124956.html

Yayın: 12.11.2019 - Güncelleme: 14.12.2021 00:44 - Görüntülenme: 2533