BALIKESİR / KARESİ - Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi

ERASMUS+ PROJEMİZE KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZİ BELİRLİYORUZ

OKULUMUZ ERASMUS+ PROJESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELİRLEME SINAVI YAPIYORUZ

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan ERASMUS+ Okul Eğitimi Akreditasyonu 2023 yılı Konsorsiyumu kapsamında daha önce akredite olan ve okulumuz İngilizce Öğretmeni Habibe Gözde ADISANOĞLU, Matematik Öğretmeni Tülay GÜNEŞ ve Biyoloji Öğretmeni Nuriye ÇALIŞKAN tarafından yazılan projemiz kabul görmüştür. Proje kapsamında gerçekleştirilecek öğrenci grup hareketliliği faaliyetlerine bir öğretmen iki öğrenci olarak katılım sağlamaya hak kazandık. Etkinliğe katılacak öğrenciler 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri arasından seçilecek olup, katılmak isteyen öğrencilerin İngilizce ve Bilişim konularında yeterliliklerini ölçmek amacıyla 14 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 16.15'te seviye belirleme sınavı yapılacaktır. Bu projeye dahil olmak için sınava girmek isteyen öğrencilerimizin proje yürütücüsü öğretmenlerimize başvuru yapmaları gerekmektedir. Sınav sonuçları okulumuz internet sayfasında yayınlanacaktır. Yazılı sınav sonucunda başarılı olan öğrencilerle ayrıca mülakat yapılacaktır. Projeye katılacak öğrencilerin tespitinde yazılı sınav sonucu ve mülakat sonucu belirleyici olacaktır.

Yayın: 12.02.2024 - Güncelleme: 12.02.2024 10:13 - Görüntülenme: 120